Logo’s & Huisstijlen

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in jouw bedrijf, producten of diensten.

Logo’s & Huisstijlen

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in jouw bedrijf, producten of diensten.

Een goed begin is het halve werk. Als starter is het dan ook aan te bevelen om een complete merkidentiteit neer te zetten. Dat is dus niet alleen een logo, maar het is ook de manier waarop je communiceert en wat je uitstraling is. Dat komt terug in verschillenden uitingen. Denk aan een website, je visitekaartje, een flyer of een verpakking. Ook hier geldt dat je de aansluiting vindt bij je doelgroep. Maak indruk met je merk en zorg dat je onthouden wordt. Zo vergroot je de kans dat je de doelgroep aan je kan binden.

100% tevredenheidsgarantie

Het logo is de belangrijkste elementaire basis. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat de gehele huisstijl aansluiting heeft op jouw logo. De inspiratie en creativiteit van ReemDesign zorgen ervoor dat jouw bedrijf gezien wordt maar nog belangrijker, onthouden wordt! Zodra je 100% tevreden bent over het logo, dan volgt de bijpassende huisstijl.

Huisstijl ontwerp

Met de juiste huisstijl kun je zoveel uitstralen als je zelf wilt. Je kan aanwezig zijn of juist minder aanwezig zijn, net wat de behoefte van het moment is. Het kleurenpalet, de beeldelementen, de afbeeldingen, een woord of beeldmerk, alles heeft invloed op de uitstraling van je huisstijl en daarmee je merkidentiteit. Een bestaande huisstijl kan opgefrist worden, naar de tijd van nu en vooruit, of helemaal van schets af aan opnieuw ontwikkeld worden. Deze elementen vormen de basis voor alle grafische vormgeving.

De ontwikkeling van jouw unieke logo
  • Uniek logo ontwerp op maat

  • Twee uitgewerkte concepten

  • 100% tevredenheidsgarantie, onbeperkt reviseren

  • Volledig gebruiksrecht, het is jouw logo

  • Standaard geleverd in pdf, eps, jpg & png

  • Blijft krachtig en herkenbaar in elk denkbaar formaat. Van groot, tot heel klein

  • Eén vaste prijs van € 455,-